מדבקות אוורל קוונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/08/2023 | 15:00 | מאת: מדבקות אוורל קוונטי

מזה 7 חודשים אני משתמשת במדבקות אוורל קוונטי כעת כבר חודש יש לי אלריאלרגיה פריחה שום תרופה לאלרגיה לא עזרה !!קשה לי לוותר על המדבקות הם עזרו לי מאוד?? ולמה הכדורים פחות ת טובים מהמדבקות??

מדבקות שלום ותודה על שאלתך. אם את אלרגית למדבקות או שיש חשד כזה, יש להחליפן. ככלל אסטרוגן עורי אינו עובר דרך הכבד ובכך מעלה הרבה פחות (אם בכלל) קרישת דם ומשנה רמת חלבונים הקושרים הורמוני מין בדם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי