השפעת צבעי המאכל E171 ו E171 בהורמון חלופי לאורך זמן - סכנות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/08/2023 | 20:21 | מאת: יעל

תודה על המענה הקודם. בהמשך לשאלתי: דווקא בשל חוסר המידע לגבי ההשפעה ארוכת הטווח וההחלטה להוציא משימוש חומרים אלה באירופה - אשמח לדעת האם עליי לחשוש מלקיחה קבועה ועקבית של ההורמון החלופי הספציפי הזה לאור העובדה שהוא מכיל את 2 המרכיבים הללו, שכאמור אינם מומלצים?

06/08/2023 | 12:56 | מאת: הכוונה לאסטרופם 1מ״ג

הכוונה לאסטרופם 1מ״ג

יעל שלום. אין לי מידע. אין אזהרת משרד הבריאות ואף באירופה התרופות לא הורדו מהמדפים אך החהברות קיבלו ככל הנראה זמן להתארגנות. תרצי תחליף- פני לרופא/ת הנשים שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי