שאלה לגבי פומסטון1/10

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/08/2023 | 06:55 | מאת: רונית

שלום ד״ר, לוקחת פומסטון 1/10 כחודשיים שמתי שהופיע דימום כשנשארו עוד 4 כדורים בחבילה המשכתי לקחת עוד יומיים ועדיין יש דימום קצת עם כאבים והכי גרוע קשיי שינה האם זה בסדר שמופיעים כמה ימים לפני סיום החבילה דימום וכאבים? יש לציין שבשתי החבילות לפני זה לא היה המצב מה עושים ממשיכים עם הכדור??? מפסיקים?? אני ממש מתוסכלת כבר רונית,

רונית שלום ותודה על שאלתך. אם חודשיים הכל היה בסדר והתופעה חד פעמית החודש הייתי מנסה להמשיך. אן התופעה תחזור על עצמה תצטרכי לשוב לרופא/ת הנשים שלך להערכה חוזרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי