אסטרוג'ל ואוטרוגסטן 100 מג

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/06/2023 | 18:46 | מאת: רונית

בת 59. הפסקתי אוורל קונטי בגלל כאבי שדיים. לוקחת חצי מדיד של אסטרוג'ל בבוקר עקב כאבי שדיים ובלילה אוטרוגסטן לנרתיק. יש לי שינויים במצב הרוח והשמנה בטנית. האם יכול להיות כתוצאה מהטיפול? תודה מראש. האם מעבר למדבקה של אוורל+ אוטרוגסטן יכול לעזור? תודה מראש.

רונית שלום ותודה על שאלתך. סביר יותר שהתסמינים נובעים מגיל מעבר ולא ניתן כמובן להציע טיפול תרופתי בהתכבתות בלי להכיר אותך ואת כל הרקע הרפואי שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי