נוטלת נובופם -הופעת דימום וסטי לא מוסבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

04/06/2023 | 12:36 | מאת: יוליה

שלום , אני בת 53 ונוטלת נובופם כבר כמה שניים. המחזור תמיד מופיע עם סיום החפיסה (פלוס מינוס יום) ופתאום החודש סיימתי את המחזור ושבוע אחרי זה התחיל שוב הדימום (אמנם לא מאסיבי כמו המחזור החודשי אבל עדיין דימום שממשיך כבר 3ֶימים) למה? האם יש סיבה לדאגה? תודה רבה יוליה

יוליה שלום ותודה על שאלתך איני חושב שיש סיבה לדאגה אך אם התופעה חוזרת על עצמה כדאי לשוב כדאי לשוב לרופא/ה המטפל/ מטפלת בברכה דר' זלוצובר

11/06/2023 | 10:17 | מאת: תודה רבה דוקטור!

תודה רבה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי