נטילת כדורי Livial לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/05/2023 | 10:58 | מאת: רווי

אני נוטלת כדורי Livial כ-3 חודשים רציתי לדעת אם המרכיבים שלהם דומים לכדורי אביאנה (לקחת והפסקתי בגלל תופעות לוואי) וגם בהם יש פרוגסטרון ואסטרוגן והאם הגיוני שבגלל הכדור עליתי 2 ק"ג במשקל למרות שאני לא אוכלת יותר?

23/05/2023 | 11:02 | מאת: רווי

רוצה להוסיף כי גלי החום לא נעלמו לי במלואים (רק ירדו לפעם פעמיים ביום) האם הכדור Livial לא אמור להפסיק את הגלים לחלוטין? הרופא לא רוצה להחליף לי תרופה לאחרת

רווי שלום ותודה על שאלתך. תיתכן עליה במשקל עם LIVIAL, לרוב חולפת ולא גדולה.התרופה מכילה אסטרוגן ופרוגסטרון שונים מאשר EVIANA. בברכה דר' זלוצובר

14/03/2024 | 21:14 | מאת: רוחמה

יתכן שמדבקות אוורל וגם אביאנה גורמות לעור יבש ומקומט. יש בהורמונים איזשהו מרכיב שמיבש את העור?0

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי