שאלה בנושא פמוסטון 1/10 מ״ג

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/05/2023 | 13:34 | מאת: רונית

שלום, בת 43.5 ברקע גיל מעבר מוקדם לוקחת פרוגילוטון כמעט שנה בגלל בעיות שינה לפני כחודש פרוגילוטון הפסיק לעזור רופאה רשמה לי פומסטון 1/10 רציתי לדעת איך משתמשים במידה ולקחתי 7 כדורים כבר מפרוגילוטון (רופאה אמרה להפסיק ליום את הפרוגילוטון ואחכ לקחת) השאלה שלי: איך משתמשים בכדור? והאם מעלה את הסוכרים בדם בגלל הלקווז הגבוה שיש בתרופה? רונית,

רונית שלום ותודה על שאלתך. קיבלת הנחיותה מהרופאה המטפלת שלך. למה לא לסמוך עליה? למה את חושבת שיש בתרופה גלוקוז גבוה? מדובר בכדור קטן עם חומרים נוספים. כמה סוכר יכול להיות בכדור כזה? בברכה דר' זלוצובר

23/05/2023 | 08:49 | מאת: רוניצ

שלום דוקטור. תודה על המענה. שאלתי היא מאיזה יום מתחילים את התרופה כי לקחתי כבר7 כדורים מפרוגילוטון האם מהשורה הראשונה בחפיסה או מהשנייה? תודה,

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי