דימום בין וסתי במשך שנים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/05/2023 | 14:12 | מאת: אילת

אני בת 44 סובלת שנים מדימום בין וסתי. ניסיתי טיפול בפרוגילוטון, מירנה, זואלי ועוד.. כל טיפול לכמה חודשים (4-5) ולא עזר. לבסוף אובחן שמדובר ברירית דקה. כרגע מטופלת בשילוב של אסטרופם 2 מ"ג 3 פעמים ביום + אוטרוגסטן בנרתיק 200 מ"ג פעמיים ביום לקראת סוף החודש .הטיפול עוזר רק חלקית . וכן נוצר שרירן ברחם (קשור לטיפול?) רופא המליץ לי על כריתת רחם. אני חוששת מאד אך גם קצת מיואשת מכל הטיפולים ההורמונליים. (כל הבדיקות תקינות). מה דעתך?

אילת שלום. לא ניתן כמובן להביע דעה בלי בדיקה מסודרת, על רופא שבדק ועקב אחרייך והמלצתו מתבססת על מעקב מסודר. בברכה משה זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי