שאלה בנושא פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/05/2023 | 09:09 | מאת: שירלי

שלום רב, בקרוב ימלאו לי 52 מקבלת מחזור מדי חודש.התחילה לי נשירת שיער מטורפת( כל חפיפה נשירה של כמו פיאה)אז התחלתי לקחת פרוגילוטון. לאחר חודש הנשירה פסקה. סהכ לקחתי 4 חודשים אך היו לי תופעות לוואי של גודש מטורף בחזה וכאבי ראש חזקים ( כאבי ראש תמיד היו לי במחזור , אך לא בעןצמה כזו). לכן הפסקתי לקחת לפני חודשיים וחצי.( המחזור הטבעי חזר כרגיל) הגודש בחזה חלף וכאבי הראש פסקו, אך כעת מרגישה שנשירת השיער חוזרת. פניתי לרופא שאמר שאין תחליף לפרוגילוטון. אמר שיש תחליף אחר אך חזק יותר. מה לעשות? האם הוא טועה ולגשת לרופא אחר? אם אין ברירה אחזור לפרוגילוטון כי מה שחשוב לי זה השיער כמובן.מה דעתך?

שירלי שלום. טיפול הורמונלי לא מתחילים ומפסיקים עצמונית. חייבת פיקוח מסודר על הטיפול מרופא/ה שעוקב/ת אחרייך בברכה דר' זלוצובר

05/06/2023 | 23:18 | מאת: שירלי

פניתי לרופא אחר שנתן לי נובופם ואתחיל לקחת. קראתי בעלון שזה מיועד למי שאין לה מחזור חצי שנה. האם אני יכולה לקחת? אני מקבלת מחזור סדיר.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי