נדודי שינה בגיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/05/2023 | 18:22 | מאת: נטלי

שלום.אני בת 49.5,יש לי עדיין מחזור סדיר.לפי בדיקות הורמונליות אני טרם נכנסתי לגיל מעבר.אך יש לי הרבה תסמינים במיוחד נדודי שינה קשים שבעבר לא סבלתי,עייפות,עצבנות,כאבי ראש. האם עליי להתחיל טיפול הורמונלי. והאם רופא נשים ללא התמחות בגיל מעבר יכול לתת לי מענה הולם או עדיף לפנות למרפאת גיל מעבר?תודה מראש

נטלי שלום ותודה על שאלתך. לדעתי כל רופא/ת נשים אמור לתת מענה לתסמיני גיל מעבר. באם לא מסתדרים, כדאי לפנות לרופאים/אות המתמחים בתחןם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי