פצעי אקנה לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/03/2023 | 11:00 | מאת: עינת

שלום, נוטלת גלולות דיאנה מזה 7 שנים רצוף. לפני הגלולות סבלתי מאקנה בפנים ולאחר לקיחתן התופעה נפסקה. כיום, מעוניינת להפסיק לקיחתן מתוך רצון להרות. האם יש תחליף כלשהו לגלולה כך שתופעת האקנה לא תחזור? חוששת מאוד מכך ומנסה להבין האם יש דרך להימנע מחזרת התופעה.

עינת שלום. גלולות לא מרפאות אקנה אלא משנות את הסביבה ההורמונלית שלך וברור שפסקתן תחזיר המצב לקדמותו ולעיתים אפילו יותר ממה שהיה קודם- לפחות בהתחלה. אין פתרון הורמונלי אחר באישה שרוצה להרות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי