רמת הורמון פרולקטין משתנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/03/2023 | 19:01 | מאת: חנאן

שלום יש לי אדנומה בהיפופיזה עשיתי בדיקת דם להורמון הפרולקטין לפני שנתיים והיה גבוה 650 , עשיתי את הבדיקה לפני חודש ויצא 638 ,הרופא המליץ לי לעשות את הבדיקה שוב ויצא 490 . למה זה משתנה למרות שהתעוררתי שעתיים לפני הבדיקה ובשניהם הייתי לפני מחזור .שתיתי קפה לפני הבדיקה האחרונה .האם זה משפיע או שהאדנומה משפיעה על רמת ההורמון

חנאן שלום ותודה על שאלתך. את צריכה יעוץ פרטני ומסודר עם כל הממצאים כולל נורמות המעבדה בה בוצעה הבדיקה והטיפול שאת מקבלת או לא. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי