האם מדובר בגלי חום או אי סבילות לחום?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/02/2023 | 14:37 | מאת: אתי

שלום, מאז חליתי באומיקרון לפני שנה, חזרו גלי חום בצורת צונאמי . התקפי חולשה ודופק מהיר כאשר נחשפת לשמש, לחימום וכו . רקע של סרטן שד לפני ארבע שנים, ללא כימו עם הקרנה תוך ניתוחית. רופא המשפחה טוען שמדובר בגלי חום מאוחרים בעקבות הקורונה. מגביל מאוד ואפילו מבהיל. בלוטת תריס תקינה מלבד פרמטר גבולי אחד. מה ניתן לעשות כדי לאתר את המקור ולתקן את הבעיה? תודה רבה, אתי

אתי שלום ותודה על שאלתך. תצטרכי לעבור הערכה ובירור אצל הרופא/ה מטפל/ת שלך בתקווה למצוא את מקור הבעיה שלא בהכרח תימצא ובכל מקרה יש להתאים טיפול בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי