שאלה על איחור מחזור וגיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

02/02/2023 | 23:40 | מאת: איריס

הי האם בגיל 43 יכול להיות מצב של גיל מעבר ,מאחר לי המחזור פעם ראשונה ,היו הפרשים של המחזור לאחרונה המחזורים היו ארוכים מאוד ,וגם היה חודש שעבר 2 בחודש ,אני חולת קוליטיס ,בתת משקל ,חליתי בקורונה ,וגם בשפעת מיד אחרי האם זה משפיע ,ועוד שאלה מקבלת טיפול בזינט חצי כדור למניעת דרכי השתן ,ודידובל שבועי מאורגניקוג האם זה משבש ???שללו הריון .

איריס שלום ותודה על שאלתך. מנופאוזה מוגדרת כשנה ללא וסת ואת בפרימנופואזה- התקופה שמקדימה את המנופאוזה המוחלטת ועשויה להימשך חודשים עד שנים ספורות. בברכה דר' זלוצובר.

25/02/2023 | 22:11 | מאת: איריס

תודה על תשובתך הרופא ביצע לי גם בדיקות הורמונים רנדומליות נבהלתי האם תוכל לעזור לי להבין מה זה אומר יש לי גם ציסטה בשחלה וראה מיומה קטנה נבהלתי מהתוצאה לא פניתי לרופא נשים עוד אין תור אני אשמח לתשובה Fsh 147.7 Lh130 Frogastreoide<1.20 Estradiol<76.5

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי