בדיקת מעבדה להורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/01/2023 | 16:08 | מאת: אני

היי ד"ר טיפול הורמונלי עזר לי למשך חודשיים אבל אז נעלם האפקט וחזר היובש... האם יש טעם בגיל 62 לעשות בדיקה לרמת הורמונים בדם כדי לדעת אם לשנות מינון של ההורמונים שקיבלתי?

שני שלום ותודה על שאלתך. לא משנים מינון טיפול הורמונלי לפי רמות בדם ולא מומלץ לעקוב אחרי הרמות בדם. בברכה דר' זלוצובר

30/01/2023 | 09:51 | מאת: אני

תודה דוקטור אם לא מומלץ לעשות בדיקת דם להורמונים או לשנות מינון (כי ההשפעה שלהן חלפה) אז מה כן כדאי לעשות כדי שההורמונים ימשיכו לעשות שינוי כמו שעשו בתחילת הנטילה.

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי