נשירת שיער אל ווסת גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/01/2023 | 11:35 | מאת: מור

בת 48 לא מקבלת מחזור מזה כשנה החלה אצלי נשירת שיער בצורה קיצונית בדיקות דם לא נתגלה חוסר בברזל וויטימינים.נאמר לי שיתכן על רקע הורמונלי איזה בדיקות הורמונליות מומלץ לעשות? ובמידה שאכן על רקע הורמונלי.איזה טיפול אקבל? תודה מראש

מור שלום ותודה על שאלתך. עצם הכניסה לגיל מעבר עשויה לגרום לנשירת שיער משמעותית ללא שום סיבה אחרת. את צריכה בדיקה מסודרת לקבוע את אופי הנשירה ומכאן בדיקות רלוונטית בברכה דר' זלוצובר

26/01/2023 | 09:08 | מאת: מור

מלבד פרופיל הורמונלי שביצעתי ובדיקת דם לויטימינים וברזל יש עוד אפשרות לבדוק את הגורם לנשירה? יש לך רעיון אולי? תודה

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי