מטופלת עים סימידונה פורטה אני בגיל השלישי ומרגישה טוב פעם אנ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/01/2023 | 12:57 | מאת: אנט

אני מטופלת בסימידונה פורטה ואני מרגישה טוב עים זה אני בגיל השלישי השאלה שלי היא אני מפסיקנ לתקופה ושוב חוזרתזה מאוד עוזר לי מאוד מבחינה בריאותית האים זה בסדר שאנח מפסיקה ושוב חוזרת אין לי תופעות לוואי תודנ מראש

אנט שלום ותודה על שאלתך. שאלתך תם: אם חשה בטוב למה להפסיק? לעיתים הפסקת טיפול מוצלח וחזרה אליו בהמשך תביא לתוצאות פחות טובות ומנגד לעיתים הפסקת טיפול שהפסיק לעובד לתקופה וחזרה אליו עשויה לחדש את השפעתו המיטיבה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי