ייעוץ בנוגע לדרכי השתן והסביבה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/01/2023 | 11:25 | מאת: אנונימית

שלום רב דוקטור , בת 22.10 אני כותבת כאן כיון שאני נמצאת במצב מתיש. לפני יותר משנה התחילו לי הפרעות בדרכי השתן , זה התחיל מתכיפות (שעדיין מתמשכת ומעירה בלילות) ועבר לכאבים עמומים באזור הנרתיק/מפשעה בצד ימין. את הכאבים העמומים (מרגישה סוג של תחושת לחץ, פחות כואב יותר מורגש) אני מרגישה כשאני ישנה, יושבת וכשאני עומדת במשך זמן ממושך תחושת אי נוחות. נוסף על כך קיימים כאבי גב אמצעיים. ביקרתי אצל רופאת נשים שהציגה שהכל תקין ואצל אורולוג , ביצעתי בדיקות שתן ,ציטולוגיה, תרבית , אני כבר ממש מותשת וכבר דיי מיואשת מלבקר אצל עוד רופא שיפנה אותי שוב לבדיקות הללו .. זה משפיע מאוד נפשית ומגביל אותי מאוד בביצוע פעולות (לדוג ספורט) ובאופן כללי מרגישה שאני חלשה פיזית. מנסה את מזלי כאן עם המעט תקווה שעוד קיימת מה היית ממליץ לעשות ?

אנונימית שלום ותודה על שאלתך. זה לא הפורום המתאים לשאלתך ובכלל אני לא חושב שתמצאי מזור באינטרנט. צריך כנראה לפנות לגניקואורולוג/ית או אורולוג/ית ואולי לשלול interstitial cystitis למשל בציסטוטסקופיה בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי