גודש קל בשד לאחרונה - טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/01/2023 | 13:58 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 55, בריאה בדרך כלל. בטיפול הורמונלי חלופי מזה כשנתיים עקב גלי חום והפרעות שינה. לפני כ-9 חודשים עברתי מאוורל קונטי שגרם לדימומים לפמוסטון 1/5, לשביעות רצוני. ללא תופעות לוואי. לאחרונה גודש וכאב קל בחזה. לציין שנבדקת באופן סדיר וקבוע , כולל ממוגרפיה, בדיקה גניקולוגית וכו'. מהי המשמעות? האם יש צורך בהחלפת טיפול? תודה

טלי שלום ותודה על שאלתך ככלל גודש בשד הוא תופעת לוואי אסטרוגנית. שובי לרופא/ת המטפל/ת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי