לילות ללא שינה מתקשה לתפקד

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

09/01/2023 | 14:33 | מאת: אחת

שלום רב אני בת 52 מזה שנתיים אין לי מחזור הלילות קשים ביותר אבל השאלה אם הכל קשור לגיל המעבר? או לפיברו? או לרירית ברחם שאני אמורה לעבור היסטרסקופיה ניתוחית? אני מזיעה כואבת לי הבטן בחילות נוראיות האגן כאביי תופת אי אפשר לשכב על שום צד בצדי האגן בעבר לקחתי תוסף תזונה שמאוד עזר לי אבל עשה לי שלשולים לכן הפסקתי ,הורמונים אסור לי מסיבות כאלה ואחרות אני לא עוצמת את העיניים אפילו לא לשעה בלילה ביום אני עובדת במשרה מלאה מפריע לי לתפקוד ומגביר את הפיברו אשמח לעזרה בבקשה תודה מראש

אחת שלום ותודה על שאלתך. את צריכה הערכה מסודרת אך לעיתים לא רחוקות הסיבה לתסמינים משולבת בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי