גיל מעבר רירית מעובה וגרידה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/01/2023 | 13:03 | מאת: מישהי

שלום רב בקרוב אהיה בת 52 מזה שנתיים ללא מחזור לפניי כחודשיים התחיל דימום אחריי קיום יחסים ,יש לציין שבעבר פניתי לרופאת הנשים עקב כאב בחדירה לאחר הדימום שוב פניתי לרופאת הנשים אמרה שצריך ביופסיה הפנתה לבית חולים ,מבית החולים שלחו לי ישר זימון למרדים מבלי לראות רופא כשהגעתי למרדים הסביר שאני צריכה גרידה בהרדמה מלאה וגם ביופסיה אשמח לקבל הסבר לגביי הפרוצדורה וממה החשש תודה מראש

מישהי שלום ותודה על שאלתך. מידע על מה עושים לך בדיוק (גרידה?) היסטרוסקופיה?) תצטרכי לקבל ממי שהפנה אותך וממי שיעשה לך את הפעולה בהצלחה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי