נובופם - דימום ?????

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/10/2022 | 16:31 | מאת: נעמה

לאחר נטילת אנג'ליק ( ותחליפו קלימדקס) זמן רב , ללא תופעות לוואי , ומאד מרוצה . נאלצתי לעבור לנובופם, עקב יציאת אנג'ליק /קלימדקס מהשוק... אני כבר הרבה שנים עם HRT, וכבר כמה שנים ללא דימומים. האם בהכרח אקבל דימום דמוי מחזור כעת עם נובופם, כפי שרשום שם? או שיתכן שלא, עקב כך שאני כבר כמה שנים ללא דימומים, עם סוגי הורמונים שונים. (כל פעם נאלצת להחליף כשמשהו נעלם מהמדפים),

נטע שלום ותודה על שאלתך. ככלל תחת NOVOFEM יש וסת. אם מעדיפה ללא וסת, תתייעצי עם הרופא/ה המטפל/ת שלך בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי