דימום כבד מאוד בגיל 41

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

11/10/2022 | 17:25 | מאת: חן

אני בת 41 ולאחרונה המחזור לא סדיר. לאמא שלי פסק בגיל 45 המחזור וכנראה שאני בדרך לשם. לאחרונה התחילו לי דימומים לא סדירים וכרגע אני סובלת מדימום כבד כבר שבועיים וחצי. הייתי לפני חודש אצל רופא נשים שבדק אותי ואמר שהכל תקין אבל עכשיו מלחיץ אותי שהדימום מאוד ארוך. האם יכול להיות שמדובר במחלה מסוכנת למרות שהרופא לא ראה כלום? או שזה כנראה התסמינים של הפסקת המחזור בקרוב.. אשמח לתשובה כי אני בלחץ..

חן שלום ותודה על שאלתך ברור לא ניתן לענות ללא בדיקה שלך אך אני משוכנע שאם הרופא בדק אותך אין סיבה לדאגה אם כי ברור שאת צריכה להתאזן. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי