אשמח לדעתך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/10/2022 | 20:15 | מאת: Linoy

בשנה האחרונה כל פעם לפני מחזור ובסיום מחזור וכן לפני ביוץ ובסיום ביוץ (ימי הפוריות בחודש ) קבוע הפרעות קצב לב מלחיצות של שניות, שללתי בעיה לבבית על ידי מבחר בדיקות לב, עשיתי שלל בדיקות לבביות, בת 43, בריאה בדרך כלל למעט תת משקל (גנטי שנים) , אוסיף שבלוטת התריס תקינה ! יכול להיות קשר בין מצב הפוריות להופעת הפרעות קצב תמיד בזמנים האלה בעיקר ? באמצע החיים זה התחיל ללא שום טריגר, היה מצב אחד במחזור האחרון שהרגשתי הפרעת קצב פעימה מוקדמת שניה או שתיים ומיד הרגשתי מחזור אותו רגע מגיע אחרי הפעימה מוקדמת, מחזור סדיר אציין כל 26-30 ימים חודש בחודשו, טרום גיל מעבר יכול להיות במצב שתיארתי ? מבחינה לבבית בדיקות תקינות מבחינת הקרדיולוגים שהייתי אצלם. זה קבוע המצב הזה באמצע החיים בימי הפוריות בחודש ובמחזור החודשי. מודאגת אשמח לחוות דעת ממש רשמתי מדוייק את המקרה שלי

לינוי שלום ותודה על שאלתך את צריכה בדיקה והערכה מסודרת ע"י רופא/ת הנשים שלך. לא ברור לי מקור תלונותייך אך ברור שזה לא מקרה לייעוץ בהתכתבות בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי