טיפול הורמונלי חלופי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/10/2022 | 01:43 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 41. לקחתי רצוף גלולות יאז שנים. כבר שנתיים שיש לי מיגרנות ללא אוורה כל יום. אני אפסיק עם היאז בהמלצת הנוירולוג. האם ניתן לקחת רק כמה ימים בחודש אסטרוגן כדי למנוע את ההחמרה ההורמונלית שיש לי בלי גלולות כל חודש עקב צניחת אסטרוגן? גלולות פרוגסטרון הנוירולוג אמר לי שגם עלולות לגרום לכאגי ראש. תודה רבה

מיכל שלום ותודה על שאלתך מיגרנות עם אאורה הן הוראת נגד לגלולות המכילות אסטרוגן. למניעת הריון. לא בהכרח לגבי גלולות נטולות אסטרוגן יש לפנות לייעוץ פרטני בשאלת הטיפול באופן כללי ובכלל הצורך באסטרוגן. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי