גלי חום ותסמיני גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/10/2022 | 09:43 | מאת: שירה

שלום רב, עד איזה גיל יכולים להמשך גלי חום? יש לי ברצף מגיל50 ואני בת68. מזג האוויר תורם רבות לתכיפות ולעוצמה . עיקר החום מצטבר בתחתית בגב ובאגן ובעיקר בפרנאום. ( הפות ועד הרקטום). לא מקיימת יחסי מין וסובלת מציסטיטיס באה והולכת מזה חציהשנה . הבערה עוברת במקלחת קרה, אך חוזרת. יש יובש בפרנאום הפסקתי אובסטין לאחר שימוש ממושך בעצת נתורופטית שטענה שהבערה זו אלרגיה שהתפתחה להורמון. היתה הקלה חלקית וזה חזר. התחלתי סימידונה אחרי טיפול בשיח אברהם, אני במעקב של אורולוג לדלפוחית, תרבית שלילית ונשללה ממאירות לשלפוחית, במרס הייתי בבדיקה גניקולוגית שהיתה תקינה. בבקשה תמליץ על טיפול אפשרי לגלי החום והבערה. זה מתבטא בעיקר בחצי השני של היום. תודה רבה .

שירה שלום ותודה על שאלתך. ב 10-20% גלי החום עשויים להימשך הרבה שנים, לרוב חולפים תוך 5 שנים מתחילת גיל המעבר בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי