תסמני גיל מעבר טיפול ב ssri

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/09/2022 | 09:13 | מאת: מעבר ל ssri

שלום רב.בת 52 לאחר כריתת רחם וחצוצרות עקב צניחה ) גם שלפוחית שתן) . מטופלת ב סימידונה 13 .הייתי מגיבה טוב בהתחלה ,לאחר כמה חודשים הרבה פחות מגיבה.שינה לא טובה,עצבנות, גלי חום.האם מעבר לציטלופרם יכול לעזור יותר? האם צריך טיפול גם בסימידונה וגם בציטלופרם אן שאפשר להסיר את סימידונה? תודה רבה

מעבר ל ssri שלום ותודה על שאלתך. כדאי להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת. השינוי עשוי לעזור לחלק מהתסמינים וניתן גם לשלב בין שתי התרופות בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי