הורמונים לגיל המעבר לאחר שנים של שימוש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/09/2022 | 08:27 | מאת: ריקי

שלום, אני בת 60,נוטלת אביאנה ווגיפאם כשמונה שנים ומרגישה מצוין. בעברי DCIS, LCIS, עברתי כריתה דו"צ לפני 11 שנים. מבנה גופי רזה. לאחרונה אני רואה שיש לי הצטברות שומן באזור הבטן, מותניים. שאלותיי: האם אני זקוקה להורמונים חזקים יותר? האם השפעת האבינה פחתה או חלפה? האם יש לך הצעה אחרת בשבילי? בברכת שנה טובה, ריקי

ריקי שלום ותודה על שאלתך. איני חושב שיש קשר בין השינויים שתארת לטיפול ההורמונלי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי