כאבי תופת במפרקי הירך האם ייתכן וקשור למדבקות אוורול קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/09/2022 | 05:46 | מאת: מיכל פ

אני משתמשת במדבקות כבר למעלה משנה, לאחרונה החלומלי כאבי תופת במפרקי הירך במיוחד בצד הימני, עשיתי צילום והכל תקין, אני גם נוטלת ליפיטור שידוע שגורם לכאבי מפרקים, אני סובלת מכאבים בלתי פוסקים, מטרידים ועוד יותר בלילה, האם ייתכן וקשור למדבקות, האם כדאי לשקול לעבור לכדורים על מנת למנוע את הכאבים? תודה

מיכל שלום ותודה על שאלתך. ליפיטור עשוי לגרום כאבי שרירים ולא פרקים. מדבקות לא גורמות לכאבי פרקים. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי