חזרת תסמיני גיל מעבר בעקבות מעבר לאביאנה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

15/09/2022 | 07:20 | מאת: טלי

בת 53, מגיל 50 משתמשת במדבקות אבורל וכדורי אוטרוגסטן (בהצלחה רבה) עד שבעקבות דימום (של כ-10 ימים) הוחלט לעבור לכדורי אביאנה. נוטלת את הכדורים כבר שבועיים והתסמינים חזרו. השאלה, אם יש טעם להמשיך לנסות את האביאנה או שחזרת התסמינים מעידה על כך שזה פשוט לא עובד? אודה מאוד על תשובה מכיוון שהרופא המטפל לא זמין, אלא בקביעת תור כמה חודשים קדימה ואני די סובלת.

טלי שלום ותודה על שאלתך. את בהחלט צריכה לשוב לרופא המטפל שלך לשינוי טיפול. בברכה דר' זלוצובר

15/09/2022 | 08:05 | מאת: טלי

תודה רבה על התשובה המהירה!

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי