פמוסטון לפני הפסקת מחזור סופית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/09/2022 | 09:31 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 48 ובחצי שנה האחרונה סובלת מתסמיני גיל המעבר, בעיקר גלי חום מרובים מאוד שגם מפריעים לשינה. הרופאה רשמה לי פמוסטון אבל בעלון קראתי שמיועד לאישה שלא קיבלה מחזור לפחות חצי שנה, ואני מקבלת מדי פעם (פעם אחרונה בסוף יולי). האם עדיין אפשר לקחת את התרופה? וגם- האם מינון ההורמונים בה גבוה מבאחרות? תודה מראש!

מכיל שלום ותודה על שאלתך. ישנם 3 סוגים של פמוסטון. אחד שמביא וסת ושניים שלא ויש לבדוק מה נרשם עבורך עם הרופאה המטפלת או הרוקח/ת. המיון דומה לתכשירים הורמונליים אחרים. בברכה דר' זלוצובר .

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי