תסמיני טרום גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/09/2022 | 19:19 | מאת: גלית

בת 46, בריאה. חווה בחודשים האחרונים גלי חום, בעיות שינה, אקנה הורמונלי, נשירת שיער, דופק מהיר, מצבי רוח משתנים ודימום ווסתי כבד. בדיקות הדם ובדיקות הורמונליות תקינות לחלוטין. גניקולוג הציע גלולות "קלייר", אך לאור היסטוריה משפחתית (לא שלי) של קרישיות יתר שוקלת חלופות אלטרנטיביות לטיפול בתסמינים. האם סמידונה ופאמרל עשויות להועיל? ואיזה עוד חלופות כדאי לשקול. תודה

גלית שלום ותודה על שאלתך. סימידונה ופמרל הם תכשירים לגיל מעבר ואינך שם. את צריכה לפנות ליעוץ פרטני עם כל הנתונים. לא ניתן לצפות שיעוץ וירטואלי ייתן מענה אמין יותר מרופא שמכיר אותך, בדק אותך וראה את כל הבדיקות שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי