גלי חום ובעיות שינה, איזה טיפול מומלץ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/08/2022 | 12:48 | מאת: א.צ

בת 48, כחצי שנה ללא מחזור, סובלת כבר תקופה ארוכה מגלי חום במשך היום ובלילה ומהפרעות שינה. ברקע: אימי נפטרה מסרטן השד אך בבדיקות גנטיות שעשיתי לא נתגלה הגן, נאמר לי ע"י כירורג שד שאסור לי לקחת הורמונים לטיפול בגלי החום ואילו רופא נשים אמר שאין מניעה לקחת. לוקחת תקופה פמארל על בסיס צמחי (לא רופא נתן לי אלא אני ראיתי המלצות על הכדורים האלו) זה עזר לי לתקופה עם הגלי חום ובעיות השינה אך כעת כבר לא עוזר, מה אפשרי לעשות בנידון

א.צ שלום ותודה על שאלתך יש פתרונות ועלייך לפנות להערכה פרטנית אצל רופא/ה המתמחה בתחום בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי