מדבקות אוורל קונטי כאבי ציצים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

24/08/2022 | 13:41 | מאת: סיגל

שנתיים עם אוורל קונטי בשל כאב בפות שלא הספיק הוגיפן. לפני כשנה כאבי ציצים שלא חלפו עברתי לחצי מדבקה הכאבים חלפו. אחרי כחצי שנה בשל כאבי פות עליתי למדבקה. כרגע חזרו כאבי הציצים.. השאלה האם השינויים הללו כל חצי שנה מסכנים את בריאותי? מעלים סיכון לקרישי דם? או שזה OKלשנות כל תקופה. בזמנו שהתחלתי לקחת הורמונים הזהירה אותי רופאת המשפחה משינויים בלקיחת ההורמונים?

סיגל שלום ותודה על שאלתך. אין מניעה עקרונית לשינויים במינון הטיפול בהנחה שנעשים תחת מעקב רפואי מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי