התחלת טיפול הורמונלי גיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

22/08/2022 | 23:58 | מאת: אידית

שלום בת 49, 4 שנים ללא ווסת לא לקחתי כלום עד כה למרות גלי חום קשים כי חששתי בשל קרישיות יתר פקטור 5 ליידן וכן מפני שלקחתי הורמונים רבים בטיפולי ivf המגבירים סיכון לסרטן השד וכן בשל מחלה זו אצל דודתי. הרופאה המליצה על חצי מדבקה של אוורל וכן utrogestan בערב. האם לדעתך בטוח לשימוש?

אידית שלום ותודה על שאלתך. הפורום אינו מיועד לחוו"ד נוספת על טיפול תרופתי זה או אחר שהומלץ ע"י רופא עמית. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי