טיפול הורמונלי חלופי והפסקת דימום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/08/2022 | 10:55 | מאת: אני

בת 54. לפני שלוש שנים עקב תסמיני גיל המעבר התחלתי טיפול באביאנה ולאחר מכן עברתי לפמוסטון 1/10. בתחילת הדרך עוד היתה וסת לא סדירה. כשהרופאה המליצה לעבור לפמוסטון אמרה שיהיו דימומים מידי חודש. בשתי החפיסות האחרונות לא הופיע דימום. במקביל התחלתי לסבול מאוד מרגישות וכאב בשדיים. האם תקין?

אני שלום ותודה על שאלתך. היעדר דימום אינו מדאיג אך כדאי להיבדק- לא דחוף. באם רגישות וגודש בשדיים לא חולפים כדאי לשקול החלפת תכשיר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי