טיפיל ביובש נרתיקי .

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/08/2022 | 11:30 | מאת: ענת כהן

אני בת 68. בריאה בדרך כלל . אובחנתי עם יובש נרתיקי קשה .אני נמצאת במעקב שוטף אצל כירורג , עם ציסטות בשד , וסרטן שד אצל בת דודה מצד אבא . האם עדיף להתחיל בטיפול בנרות intrarosa prasterone 6.5 mg, או בטיפול בווגינף 10mcg. האם במצבי מותר לי לקחת טיפול הורמונאלי ,( אני מבינה ששני הטיפולים הם הורמונלים , אבל הוגינף אולי קל יותר ) ואם כן איזה מהשניים עדיף. תודה רבה .

14/08/2022 | 11:37 | מאת: ענת כהן

התכוונתי לטיפול בvagifem

ענת שלום ותודה על שאלתך. אני לא יכול לתת המלצות על טיפול ספציפי בפורום רפואי. תצטרכי יעוץ רפואי פרטני ע"י רופא/ת הנשים שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי