אולטרסאונד רחם שחלות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

07/08/2022 | 20:52 | מאת: לינוי

שלום וברכה לך, אשמח מאוד לדעתך, ביצעתי את הבדיקה ביום השני של המחזור שלי ואלה התוצאות שיצאו, השאלה האם יש משהו חריג? עם תוצאות כאלה זה יכול להוסיף לי סיכוי להכנס להריון טבעי ? (ללא טיפולי פוריות) אשמח מאוד לדעתך אולטרסאונד גיניקולוגי רחם אורך 42 מ"מ עובי 36 מ"מ רוחב 50 מ"מ עובי רירית הרחם : 6.8 מ"מ הערות: סדירה שחלות ימנית אורך: 20 מ"מ רוחב: 14 מ"מ הערות : תקינה שמאלית אורך: 43 מ"מ רוחב: 40 מ"מ הערות: בתוכה החזר ציסטי צלול 42*36 מ"מ

לינוי שלום ותודה על שאלתך. אין קשר בין ממצאי אולטרסאונד והסיכוי להרות בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי