דימום כתוצאה מאקטיבל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/08/2022 | 22:44 | מאת: אלה

אני בת 59 ואין לי מחזור מספטמבר, התחלתי לקחת אקטיבל כחודש ושבוע. החודש הראשון היה נהדר הרגשתי יותר טוב וישנתי טוב בלילה אבל כבר 8 ימים יש לי דימומים וב4 ימים אחרונים דימום ממש כבד. הלכתי למרפאה ועשו לי אולטרה סאונד אמרו שהרירית דקה ולחזור לרופא אם הדימום מאוד משמעותי. חזרתי לרופא למחרת והוא אמר לי שזו תופעת הלוואי ואם אני רוצה הוא יתן לי תרופה להפסקת הדימום * HEXAKAPRON,. יש לי תור לרופא מומחה עוד 4 ימים ואני לא מבינה אם להפסיק את האקטיבל או לא

אלה שלום ותודה על שאלתך. אלו שאלות שתצטרכי לברר עם הרופא המטפל שלך אך ככלל, הפסקת טיפול תגרום לחזרת תסמיני גיל מעבר בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי