אסטרופם 2 מג וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/07/2022 | 09:39 | מאת: ענבר

שלום רב אני בת 49 . לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח להסרת רחם וטפולות. שלושה ימים לאחר הניתוח התחלתי לקחת אסטרופם 1 מג. מזה כשבועיים אני סובלת מכאבי ראש, בעיקר בשכיבה. האם כאבי הראש יכולים להיות קשורים לאסטרופם? האם כדאי לנסות לעבור למדבקות אוורל? תודה

25/07/2022 | 07:32 | מאת: ענבר

בטעות כתבתי בכותרת אסטרופם 2 מג. אני נוטלת 1 מג. אולי כאבי הראש הם בגלל הכדור? או דוקא להפך- בשל מינון חסר של אסטרוגן לאחר הוצאת השחלות ועלי להעלות את המינון? תודה

ענבר שלום ותודה על שאלתך צריך לשבת איתך בצורה מסודרת ולהבין באיזה כאב ראש מדובר. ככלל אם היו מיגרנות בעבר שהופיעו שוב תחת הטיפול או שבכלל לא היו כאבי ראשו והופיעו תחת טיפול- הטיפול הוא הסיבה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי