פגישה פרטית

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/07/2022 | 21:52 | מאת: מאיה

שלום ד"ר, האם יש אופציה לקבוע אלייך תור פרטי בזום? הנושא הוא לא גיל המעבר אלא אני בת 39. לוקחת גלולות יאז רצוף עקב מיגרנה כרונית. נוירולוג המליץ לנסות להפסיק גלולות ואני מחפשת פיתרון לכמה ימים לפני הווסת כדי למנוע מיגרנה הורמונלית ללא גלולות. אולי לקיחת אסטרוגן רק בימים האלו או משהו אחר. תודה רבה

מאיה שלום . יש לי מרפאות בחיפה ורמת אביב- ניתן למצוא באינטרנט הטלפונים ולקבוע תור פיזי או וירטואלי בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי