הקטנת מינון של אוורל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/07/2022 | 05:29 | מאת: טל

אני אחריי ניתוח כריתת רחם וחצוצרות. משתמשת במדבקות אוורל 50. עליתי 15 ק"ג בכמה חודשים. האם יש אפשרות להפחית מינון? קלהחליף מדבקה רק פעם בשבוע במקום פעמיים או לחתוך את המדבקה ולהחליף? וגם אשנח לדעת לגבי פרוגסטרון, האם יש צורך? תודה רבה

טל שלום ותודה על שאלך המינון ב EVOREL קבוע ומספק ל 3-4 ימים. המלצת היצרן לא לחתוך מדבקות לגבי פרוגסטרון תצטרכי לברר עם הרופא/ה המטפל/ת שלך. בנסיבות מסוימות מוסיפים פרוגסטרון גם לאישה ללא רחם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי