תוצאות בדיקות הורמונליות האם גיל מעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

03/07/2022 | 20:52 | מאת: סימונה

בת 46 חודשיים ללא וסת, עד עכשיו ווסת סדיר להלן תוצאות בדיקות הורמונים fsh 55.8, lh69. Progesterone 2 Tosh 1.54 Estradiol 755 האם מדובר בגיל המעבר מנפאוזה ? תודה

סימונה שלום ותודה על שאלתך. מנופאוזה מוגדרת כשנה ללא וסת ואינך שם כמובן. את בפרימנופאוזה לפי התיאור והבדיקות מתאימות לכך. בברכה דר' זלוצובר

07/07/2022 | 21:33 | מאת: נורית

האם ניתן לקחת פוסטינור לקבל ווסת? אני נפוחה שנה ללא מחזור בת 58

נורית שלום ותודה על שאלתך. ממש לא!! לא מיועד לכך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי