מחזור בגיל 55 ופרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

01/07/2022 | 00:41 | מאת: דידי

שלום רב, בת 55. מחזור סדיר של שבעה ימים כל 28-30 יום. בשנה האחרונה היה דילוג של חודשיים על מחזור, והמחזור האחרון היה של 3 ימים בלבד. יש לציין כי למעט בעיית שינה אין תופעות גיל מעבר משמעותיות. בבדיקת פרופיל הורמונלי שנערכה 13 יום לאחר המחזור האחרון התוצאות הן : אסטרדיול- 72. TSH 3.847 mIU/L LH 76.50 IU/L FSH 64.30 IU/L PROGESTERONE <2 האם סוף סוף נכנסתי למנופאוזה ואני קרובה לסיום המחזורים? תודה

דידי שלום ותודה על שאלתך. ברגע שהוסת ישנו עם שינויים בגילך זאת פרימנופאוזה ללא קשר לפרופיל ההורמונלי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי