טיפול באוורל לאוסטאופורוזיס

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

18/06/2022 | 11:24 | מאת: רומי

בת 25 מטופלת לאוסטאופורוזיס מזה כמה חודשים באוורל(6שבעות) ואוורל קונטי"(שבועיים) לחילופין. עד כה קבלתי מחזור כל 7 שבועות בערך (בזמן שימוש "באוורל קונטי") בפעם האחרונה משך הווסת המתמשך כמעט שבועיים והדימום היה מסיבי (יחסית אליי) וכאבי בטן עם הרגשה כללית מאוד לא טובה. דבר נוסף, שמתי לב לשינויים בשדיים. הגודל כמעט הוכפל(!) בנוסף לרגישות נוקשות וכאבים באזור שלא חלפו עם הפסקת הווסת. קצת מודאגת. אשמח לקבל חוות דעת. תודה.

רומי שלום ותודה על שאלתך. את צריכה הערכה חוזרת אצל רופא/ת הנשים המטפל/ת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי