כאבי מחזור שרירן והורמונים גבוהים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

05/06/2022 | 12:58 | מאת: שני

היי אני בת 37 אחרי 2 לידות בשנים האחרונות חווה כאבי מחזור קשים ודימומים נורא קשים,הייתי אצל רופא הנשים שלי והתגלה שרירו שיושב גם התוך הרחם וגם מחוצה לו,הפרופיל ההורמונלי שלי תקין מלבד fshשיצא 39.4 Lh יצא גם מעל 15 כרגע הוחלט על הוצאת השרירן בלפרוסקופיה רק את החלק שיושב מחוץ לרחם. אני מרגישה שהבטן שלי ממש נפוחה כל החודש למטה, אני מתאמנת אוכלת בריא כל הגוף נראה מעולה רק הבטן הזו נפוחה ממש..האם יש קשר בין כל מה שרשמתי להשמנה? לנפיחות נקודתית בבטן תחתונה?

שני שלום ותודה על שאלתך. אין קשר בין השרירן להשמנה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי