הפרשות חומות בנטילת גלולות קלייר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

21/04/2022 | 11:42 | מאת: לימור

בת 49 נוטלת מיזה מספר חודשים גלולות קלייר שקיבלתי בשל מחזורים דלילים אך ארוכים. לצערי הרב מרגישה שהגלולות אינן מטיבות ואף גורמות להפרשות חומות ממושכות ליפעמים ברץ ליפעמים לסרוגין אשמח לשמוע חוות דעתך א) האם לדעתך עלי לבקש גלולות מסוג אחר? ב) האם היית ממליץ לי לעשות בדיקת פאפ חוזרת? כבר מיואשת ולחוצה. בדיקת אולטרסאונד שעשיתי לאחרונה תקינה וכמו כן גם בדיקת פאפ מלפני עשרה חודשים שעשיתי כדי לשלול בעיה בצוואר הרחם היתה תקינה.

לימור שלום ותודה על שאלתך. ייתכן שיש מקום להחלפת גלולות אך עלייך לפנות ל לרופא/ה המטפל/ת שלך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי