גיל המעבר וגלי חום וסימידונה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

14/04/2022 | 19:07 | מאת: דנה

נוטלת סימידונה נגיל 45 בגלל גלי חום כעת הורידו את הכדור מבתי המרקחת ולא ניתן להשיגו למה עשו את זה כי לא פורסמה שום אזהרה בתקשורת לגבי זה?

דנה שלום ותודה על שאלתך. לא הורידו מהמדפים. נוסף סימידונה פורטה במינון כפול שנותר עם מרשם והסימידונה במינון המופחת הפכה להיות תרופה ללא מרשם OTC. יצאה לפיכך מבתי המרקחת לצורך שינוי אריזה ועלון לצרכן חדש. סתם בעיה בירוקרטית לא הייתה היערכות מתאימה של המערכת כי בכל זאת אנו בישראל... בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי