פעימות לב קשר למצב הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

30/03/2022 | 14:44 | מאת: Linoy

שלום לך מזה מספר חודשים שאני עוקבת לפי זמנים ותאריכים , ארבעה ימים לדוגמא לפני ביוץ היה לי אירוע קצרצר של חמש שש פעימות של VT , בדיקות לב מקיפות תקינות, הבעיה לא בלב כנראה, יכול להיות קשר לשינויים הורמונליים? אני בת 42 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, מחזור חודשי סדיר שנמשך יומיים בלבד ומועט מאוד, איבדתי יום, המחזור תמיד היה שלושה ימים עד לפני חצי שנה בערך, כל פעם לפני ביוץ ולפני מחזור אני חווה פעימות לב מפחידות מאוד מאוד, הקרדיולוגים לא מתרגשים בכלל בגלל בדיקות דם לב ואקו לב תקינים, שללתי בעיה לבבית, יש מצב שמצב הורמונלי ישפיע על הפעימות קצב לב?.. אני מתה מפחד כל פעם שמתקרב המחזור או הביוץ לחוות זאת :( יש פתרונות לזה במידה וזה יכול להיות הורמונלי ? אשמח מאוד מאוד לדעתך

לינוי שלום ותודה על שאלתך. ייתכן קשר בין מצב הורמונלי לדפיקות לב. צריך לבדוק למה הוסת מתקשר וניתן יהיה בהתאם גם לנסות טיפול. פני ליעוץ פרטני בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי