צורות מתן טסטוסטרון לנשים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

23/03/2022 | 07:03 | מאת: מלי

שלום דוקטור! רציתי לשאול אם יש טסטוסטרון שמתאים לנשים ששומר על רמות אחידות במשך 24 שעות? זאת אומרת לא משהו שמגיע לפיק אחרי כמה שעות ואז יורד שוב. הבנתי שזה קשור לצורה שבה זה ניתן,האם גם לנשים יש אופציות שישמרו על רמה אחידה במשך היממה? תודה רבה ותודה על הפורום השימושי!

מלי שלום ותודה על שאלתך. אין בכלל טסטוסטרון המאושר לנשים. יש הנותנים את זה המאושר לגברים בג'ל למריחה בלבד ובמינון מאד נמוך שאכן לא תמיד יציב בדם. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי